17 87 20 100

ul. Techniczna 1, 36-040 Boguchwała

Menu

Imprezy

Będzie nam bardzo miło gościć Państwa także podczas rodzinnych uroczystości, jak też innych okazjonalnych imprez. Profesjonalnie organizujemy również konferencje, kursy i szkolenia.

imprezy2
Galeria zdjęć ↓

Sala atrium:

View the embedded image gallery online at:
http://hotelodeon.pl/imprezy#sigProIdc9e3fd74cf

Sala mała:

View the embedded image gallery online at:
http://hotelodeon.pl/imprezy#sigProIdbc386d79a6

Sala klubowa:

View the embedded image gallery online at:
http://hotelodeon.pl/imprezy#sigProId5722179bc7
PomieszczeniaPojemność
Sala główna 250 osób
Atrium 120 osób
Restauracyjna 100 osób
Klubowa 50 osób
Mała 20 osób

Uroczysty obiad

Uroczysty obiad 40zł/os. (35zł bez deseru)

Danie pierwsze (jedna z propozycji do wyboru)
• Staropolski rosół z wiejskiej kury
• Bulion dworski z dodatkiem makaronu i warzyw
• Kremowa zupa cebulowa z serem żółtym i grzankami
• Zupy domowe (pomidorowa, ogórkowa, jarzynowa, pieczarkowa)
 
Danie drugie (jedna z propozycji do wyboru)
• Soczysty schab pieczony po staropolsku w sosie własnym
• Schab z oczkiem - nadziewany śliwką, morelą, pieczarką lub kiełbasą
• Soczysta pierś z kurczaka w sosie pieczarkowym lub kurkowym
• Karkówka pieczona w sosie myśliwskim
• Schab pieczony w sosie borowikowo - śliwkowym
 
Dodatki do drugich dań (jedna z propozycji do wyboru)
• Ziemniaki gotowane z masłem i koperkiem
• Ziemniaki opiekane
• Ryż po sasku z ziołami
 
Surówki (możliwość wyboru zestawu złożonego z 2,3 surówek)
• Surówka z białej kapusty
• Surówka z czerwonej kapusty
• Surówka z marchwi z dodatkiem pomarańczy
• Surówka z selera z dodatkiem orzechów lub płatków migdałowych
• Ćwikła z chrzanem
• Sałatka z buraczków
• Sezonowa surówka ze świeżych warzyw w sosie winegret
 
Deser (jedna z propozycji do wyboru)
• Deser lodowy
• Szarlotka
 
Napoje zimne i gorące
• Kawa lub herbata
• Woda mineralna 0,2l/os
• Soki owocowe 0,2l/os
• Napoje gazowane (oranżada) 1but./os.
 
Na czas trwania uroczystości udostępnimy Państwu oddzielną salę z dowolnym ustawieniem stołów i krzeseł.

Zestaw okolicznościowy

Propozycja menu - zestaw okolicznościowy

100zł/os.

Danie pierwsze (jedna z propozycji do wyboru):
• Staropolski rosół z wiejskiej kury
• Bulion dworski z dodatkiem makaronu i warzyw
• Kremowa zupa cebulowa z serem żółtym i grzankami
• Zupa krem z grzankami lub groszkiem ptysiowym

Danie drugie (jedna z propozycji do wyboru):
• Soczysty schab pieczony po staropolsku w sosie własnym
• Roladki wieprzowe faszerowane boczkiem, ogórkiem i papryką
• Roladki ze schabu faszerowane szpinakiem i serem feta
• Schab nadziewany śliwką, morelą lub pieczarką
• Soczysta pierś z kurczaka w sosie kurkowym
• Sakiewka z kurczaka faszerowana suszonymi pomidorami i serem mozarella(+ sos kurkowy)
• Karkówka pieczona w sosie myśliwskim
• Schab pieczony w sosie borowikowo - śliwkowym
• Filet drobiowy faszerowany ziołami w otulinie boczku
• Filet z kurczaka po królewsku faszerowany pieczarkami i warzywami
• Polędwiczki w sosie paprykowym

Dodatki do drugich dań: (jedna z propozycji do wyboru):
• Ziemniaki gotowane z masłem i koperkiem
• Ziemniaki opiekane
• Kulki ziemniaczane
• Frytki
• Ryż po sasku z ziołami
• Kluski śląskie z masłem

Surówki(możliwość wyboru zestawu złożonego z 2,3 surówek):
• Surówka z białej kapusty
• Surówka z czerwonej kapusty
• Surówka z marchwi z dodatkiem pomarańczy
• Surówka z selera z dodatkiem orzechów lub płatków migdałowych
• Ćwikła z chrzanem
• Sałatka z buraczków
• Sezonowa surówka ze świeżych warzyw w sosie winegret

Deser
• Pucharek lodowy (dopłata 10zł/os)

Napoje zimne i gorące
• Kawa, herbata
• Woda mineralna
• Soki owocowe (0,5l/os)
• Napoje gazowane (0,5l/os)

Zimne przekąski (do wyboru):
• Wędliny mix
• Galaretki drobiowe
• Galaretki wieprzowe
• Śledzik po japońsku, węgiersku lub w śmietanie
• Jajka w sosie tatarskim
• Jajka fantazyjne faszerowane pieczarkami
• Rolada serowa z szynką
• Rolada mięsna w galarecie
• Schab w galarecie
• Ryba po grecku
• Rożki z szynki z musem chrzanowym
• Ruloniki z szynki w galarecie
• Ślimaczki z boczku ze śliwką

Sałatki (do wyboru)
• Sałatka jarzynowa
• Sałatka pieczarkowa
• Sałatka gyros
• Sałatka grecka

Gorąca kolacja (jedna z opcji do wyboru)
• Żurek staropolski na wędzonce z dodatkiem jajka i wiejskiej kiełbasy
• Barszcz czerwony podawany z paluszkiem
• Barszcz czerwony podawany z krokietem (krokiet z mięsem lub kapustą)
• Bogracz
• Boeuf strogonow
• Forszmak drobiowy

Owoce (150g/os)

Dla najmłodszych polecamy:

Danie drugie
• Nuggetsy z kurczaka
• Frytki lub kulki ziemniaczae
• Surówka z marchewki z dodatkiem pomarańczy
• Ketchup/sos czosnkowy

Gorąca kolacja
• Barszczyk czerwony podawany z paluszkiem

CENA NIE ZAWIERA ALKOHOLU ORAZ CIASTA

I Komunia Święta

Propozycja menu - I Komunia Święta
120zł/os.

Danie pierwsze (jedna z propozycji do wyboru):
• Staropolski rosół z wiejskiej kury
• Pieczarkowy krem z grzankami lub groszkiem ptysiowym

Danie drugie (jedna z propozycji do wyboru):
• Soczysty schab pieczony po staropolsku w sosie własnym
• Roladki wieprzowe faszerowane boczkiem ogórkiem i papryką
• Sakiewka z kurczaka faszerowana suszonymi pomidorami i serem mozarella(+ sos kurkowy)
• Filet drobiowy faszerowany ziołami w otulinie boczku
Podawane z ziemniakami gotowanymi z masłem i koperkiem oraz zestawem surówek

Dla najmłodszych polecamy nuggetsy z kurczaka podawane z frytkami

Deser
• Deser lodowy z owocami i bitą śmietaną

Gorąca kolacja (jedna z opcji do wyboru)
• Barszcz czerwony podawany z paluszkiem lub krokietem
• Boeuf strogonow

Zimne przekąski (do wyboru):
• Wędliny mix
• Galaretki drobiowe
• Śledzik po japońsku, węgiersku lub w śmietanie
• Jajka w sosie tatarskim
• Jajka faszerowane piczarkami
• Rolada serowa z szynką
• Rolada mięsna w galarecie
• Schab w galarecie
• Ryba po grecku
• Rożki z szynki z musem chrzanowym
• Szparagi w szynce w musie czosnkowym

Sałatki (do wyboru)
• Sałatka jarzynowa
• Sałatka pieczarkowa
• Sałatka gyros
• Sałatka grecka

Napoje zimne i gorące
• Kawa, herbata
• Woda mineralna
• Soki owocowe (0,5l/os)
• Napoje gazowane (0,5l/os)

CENA NIE ZAWIERA CIASTA ORAZ OWOCÓW

Bal Studniówkowy

Bal studniówkowy – propozycja menu
100zł/os.

Kolacja I (jedna z propozycji do wyboru):
• Soczysty schab pieczony po staropolsku w sosie własnym
• Roladki wieprzowe faszerowane boczkiem, ogórkiem i papryką
• Roladki schabowe faszerowane szpinakiem i serem feta
• Schab nadziewany śliwką, morelą lub pieczarką
• Soczysta pierś z kurczaka w sosie kurkowym
• Karkówka pieczona w sosie myśliwskim
• Schab pieczony w sosie borowikowo - śliwkowym
• Filet drobiowy faszerowany ziołami w otulinie boczku

Dodatki do dań ciepłych: (jedna z propozycji do wyboru):
• Ziemniaki gotowane z masłem i koperkiem
• Ziemniaki opiekane
• Kulki ziemniaczane
• Frytki
• Ryż ziołowy

Surówki
• Surówka z białej kapusty
• Surówka z czerwonej kapusty
• Surówka z marchwi z dodatkiem pomarańczy
• Surówka z selera z dodatkiem orzechów lub płatków migdałowych
• Ćwikła z chrzanem
• Sałatka z buraczków
• Sezonowa surówka ze świeżych warzyw w sosie winegret

Kolacja II (jedna z opcji do wyboru):
• Bogracz
• Boeuf strogonow
• Forszmak drobiowy
• Gulasz węgierski

Kolacja III (jedna z opcji do wyboru):
• Żurek staropolski z dodatkiem jajka i wiejskiej kiełbasy
• Barszcz czerwony podawany z paluszkiem
• Flaczki wołowe z warzywami

Zimne przekąski (do wyboru):
• Wędliny mix
• Galaretki drobiowe
• Śledzik po japońsku, węgiersku lub w śmietanie
• Jajka w sosie tatarskim
• Rolada serowa z szynką
• Rolada mięsna w galarecie
• Schab w galarecie
• Ryba po grecku
• Rożki z szynki z musem chrzanowym
• Kanapki bankietowe
• Koreczki

Sałatki (do wyboru)
• Sałatka jarzynowa
• Sałatka pieczarkowa
• Sałatka gyros
• Sałatka grecka

Napoje zimne i gorące
• Kawa, herbata
• Woda mineralna gazowana/niegazowana
• Soki owocowe
• Napoje gazowane

Deser za dopłatą (5-10zł/os.) (jedna z propozycji do wyboru):
• Szarlotka
• Deser lodowy
• Ciasteczka drobne 100g/os.
• Owoce 150g/os.

Dodatkowo proponujemy Państwu:
Wiejska strzecha - 15 zł/os. (cena przy min. 100 osób):
• chleb wiejski pieczony
• kiełbasa wiejska
• szynki wiejskie
• salceson
• pasztet
• udziec wieprzowy
• chrzan, musztarda
• ogórki z beczki
• smalec ze skwarkami
• grzybki marynowane

Przekąski ciepłe: (wystawione w bemarach)
• bigos podkarpacki (7zł/porcja)
• kaszanka z cebulką (6 zł/porcja)
• żurek rzeszowski (7 zł/porcja)
• pierogi ruskie (10szt./9zł)
• pierogi z mięsem lub kapustą i grzybami (10szt./10 zł)

Fontanna czekoladowa z owocami (300 zł)

Facebook Twitter Google+ Pinterest
×

Zapisz się, aby pozostać w kontakcie !

Poinformujemy Cię o najnowszych ofertach specjalnych.

Zapoznaj się z Polityką prywatności.
Możesz wypisać się z listy mailingowej w dowolnym momencie.